Vijesti

U Domu odbojke 1. svibnja igra se treći susret doigravanja, Mladost - Dinamo

objavljeno: | 30. 4. 2024. | 13.18

 

Finalna serija za prvakinje Hrvatske trenutno je izjednačena, nakon što je Mladost s 3:0 (14, 22, 19) slavila u prvom susretu na Savi, u drugom su odbojkašice Dinama na svojoj Peščenici pobijedile s 3:2 (25:23, 23:25, 25:27, 25:20, 15:13) i poravnale seriju na 1-1. U srijedu 1. svibnja, na Praznik rada, igra se treći susret, u Domu odbojke.

Susret je to dobro poznatih suparnica, dviju zagrebačkih ekipa s različitih dijelova grada čije su utakmice u posljednje vrijeme veliki hrvatski derbiji. I lani su ove dvije ekipe igrale finale, tada su slavile Mladostašice s 3-0 u seriji.

Teško da se međusobno više mogu ičime iznenaditi, tim više što je dosta igračica u obije ekipe koje su igrale u jednom dijelu karijere 'na protivničkoj strani'. Tu svakako možemo dodati i trenere, jer je Igor Šimunčić dijete Mladosti, kao i 'alfa i omega' kluba Nino Matjačić, njegov suigrač iz mladih dana, dok je Željko Nojić, prvi asistent u Mladosti bratu Darku, bio prije nekoliko godina na klupi Dinama. 

Četvrta utakmica na rasporedu je u subotu 4. svibnja u SD Peščenica, u 20.00 sati.

 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem