Vijesti

Rezultati 2. kola Superlige za odbojkašice i 3. kola Superlige za odbojkaše

objavljeno: | 11. 10. 2020. | 18.54

Tablicu trenutno predvodi MOK Rijeka s osam bodova, a slijede MOK Mursa-Osijek sa šest bodova, OK Kitro Varaždin s pet bodova, OKM Centrometal i OK Sisak s po četiri boda, HAOK Mladost i OK Ribola Kaštela imaju po tri boda, slijedi OK Zadar s dva boda, OK Rovinj s jednim bodom dok su OK Split i MOK Marsonia na začelju bez bodova.

Iduće kolo igrati će se 10. i 11. listopada. Parovi su: HAOK Mladost i OKM Centrometal, OK Kitro Varaždin i MOK Mursa-Osijek, MOK Rijeka i OK Ribola Kaštela, OK Rovinj i OK Split te OK Zadar i OK Sisak.

Drugo kolo odbojkaške Superlige za odbojkašice održalo se 26. i 27. rujna

Susreti ŽOK Osijek i OK Poreč te ŽOK Dubrovnik i HAOK Mladost su odgođeni, dok će se utakmica OK Marina Kaštela i OK Split održati u srijedu 7. listopada.

Tablicu predvode OK Dinamo i OK Kaštela s po šest bodova, slijede HAOK Mladost, ŽOK Osijek, OK Marina Kaštela, OK Brda i ŽOK Enna Vukovar s po tri boda dok OK Olimpik, OK Split, ŽOK Dubrovnik, HAOK Rijeka CO i OK Poreč nemaju bodova.

Treće kolo održat će se 10. i 11. listopada, a parovi su: OK Dinamo i ŽOK Osijek, OK Brda i HAOK Rijeka CO, OK Split i OK Olimpik, ŽOK Enna Vukovar i OK Marina Kaštela, HAOK Mladosti i OK Kaštela te OK Poreč i ŽOK Dubrovnik.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem