Vijesti

Malene su potvrdile – NE MOŽE, sva tri boda ostala su u KAŠTELIMA

objavljeno: | 4. 3. 2019. | 13.14

 

U prepunoj Gradskoj dvorani u Kaštel Starom, u utakmici SUPERLIGA - 1. SKUPINA (II. DIO)11. kolo između OK Kaštela i OK Olimpik, slavile su domaće igračice. Utakmica je bila od važnosti za obje ekipe zbog zauzimanja što bolje startne pozicije pred doigravanje. Kaštelanke su preuzele 2. poziciju na ljestvici SUPERLIGE, 1. skupine i to upravo od odbojkašica OK Olimpika.

Trener #Malenih, Zoran Grgantov, izjavio je nakon utakmice: „Ova utakmica bila je važna za obje ekipe jer su nama 3 boda osiguravala minimalno poziciju broj tri u doigravanju uz mogućnost osvajanja i druge pozicije, dok bi Olimpik pobjedom osigurao poziciju broj dva. 

Obzirom na znatno kvalitetniji ulaz u utakmicu, mi smo očito bili manje impresionirani važnošću utakmice, a sigurno da nam je u dobrom otvaranju utakmice pomogla i odlična navijačka atmosfera koja već postaje tradicionalna na našim utakmicama i koja mojim igračicama jako puno znači.

U prvom setu odlično smo koristili sve probleme koje je ekipa Olimpika imala izostankom Sare Radanović a što se naročito osjetilo na njihovom prijemu servisa. Međutim, nije bilo lako mojim igračicama igrati utakmicu jer su odbojkašice Olimpika dosta riskirale na servisu pa je s jedne strane bilo dosta pogrešaka servise, a s druge strane i nešto veći broj naših pogrešaka na prijemu servisa. Takav razvoj situacije u kojem smo s lakoćom stekli veliku prednost u prvom setu, ali u kojem se nismo stigli razigrati, stvarao nam je probleme u drugom setu u kojem su obje ekipe imale dosta pogrešaka na servisu i prijemu servisa. Pa ipak krajem seta kada je bilo najvažnije, mi smo odigrali bolje i dobili i drugi set. To se pokazalo ključnim jer smo u trećem setu zaigrali bolje s manje pogrešaka što je rezultiralo velikom prednošću koju smo bez većih problema zadržali do kraja seta.

Ova nam pobjeda mnogo znači ne samo zbog zauzimanja što bolje startne pozicije pred doigravanje već i zbog podizanja samopouzdanja obzirom da smo uspjeli pobijediti ekipu Olimpika od koje smo ove sezone 3 puta izgubili“.

 

Posljednje kolo pred odigravanje #Malene će gostovati u Zagrebu gdje ih očekuje najbolje plasirana ekipa ove godine HAOK Mladost, koja će se odigrati već ove srijede 06. ožujka 2019. s početkom u 18.00 sati.

 

OK KAŠTELA - OK OLIMPIK 3:0 (25:13; 25:21; 25:18)

OK KAŠTELA: Ninčević, Stanović, Prkačin, Ljulj, Rimac, Rodin, Glavina, Papić, Kurtović, Sudar, Matas, Stojan, Vukić, Zelalija. Trener: Zoran Grgantov.

OK Olimpik: Butković, Štaka, Bilogrević, Šandrk, Toplek, Deak, Martinčić, Jularić, Barić, Krmpotić, Kliman, Grozdanić, Bazina. Trener: Frane Žanić i Ivan Đorđević.

FOTO: Goran Luetić

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem