Vijesti

Olimpik došao do pobijede tek u petom setu

objavljeno: | 4. 2. 2019. | 10.31

 

Gošće iz Kaštela vraćaju se s bodom u džepu, dok im je domaćin sad pobjegao na šest bodova razlike. Olimpik je nakon dva seta imao pobjedu glatko ispred sebe iako je pri rezultatu 14:14 Olimpik pobjegao na 19:14, Kaštela su cijelo vrijeme bila 'za vratom'. Prvi set tako se prelomio na stranu domaćih tek na kraju.

U drugom su nešto agresivnije bile gošće, koje su cijelo vrijeme vodile, ponekad i s tri razlike. Ponovo sredinom seta Olimpik pronalazi način za preokret, ali tvrde gošće nisu odustajale pa su izgubile tek u pripetavanju.

Zatim je uslijedila dominacija Kaštelanki na parketu. Premda je Olimpik dostigao zaostatak od 2:8 na 10:9, napad Kaštela potpuno se razigrao nakon time-outa te pobjegao na nedostižnu prednost za 2:1. Još uvjerljiviji bio je četvrti set, a veliku 'pomoć' gošće su imale od strane domaćih igračica po njihovim uzastopnim greškama u napadu.

I kad se činilo da Kaštelanke 'imaju' bolji ritam za zlatni set, Olimpik je ipak pronašao dovoljno sabranosti i koncentracije, da uzmu pobjedu. Stvorena prednost od 11:3 bila je nedostižna do konačnih 15-5 i potvrdu 2.mjesta na tablici. Olimpik je ove godine u tri susreta sa Kaštelankama ostvario isto toliko pobjeda i potvrdio da imaju kontinuitet u derbijima.

OK OLIMPIK - OK KAŠTELA  3:2 (25:19,28:26,15:25,12:25,15:5)

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem