Vijesti

Nova pobjeda odbojkašica OK Brda

objavljeno: | 5. 11. 2018. | 9.21

 

Susret novih članica Superlige ponudio je zanimljivu i uzbudljivu odbojku.

U prvom setu do 13:13 ekipe su se izmjenjivale u vodstvu, da bi osjetnu prednost Brda napravila serijom 5:0 na 18:13. Vukovarke se vraćaju na 18:17, ali ne uspijevaju preokrenuti set u svoju korist.

Drugi set jednosmjerna je cesta na kojoj Splićanke s lakoćom brode do 21:13, nakon čega Vukovarke uspijevaju samo ublažiti veliki zaostatak.

Treći set Vukovarke odlično otvaraju s 9:2, ali ni to nije dovoljna prednost koju su večeras odlično raspoložene igračice Brda stigle serijom 18:7, povele 20:15 i rutinirano utakmicu privele kraju na veliku radost vjernih navijača.

Dvorana Dražena Petrovića, OŠ Ravne njive Split

OK BRDA – ŽOK ENNA VUKOVAR 3:0 (25:22, 25:21, 25:19)

OK BRDA : Gutović, Mrduljaš, Kolarić, S.Garac, Dešković, Renko Ilić, Vukasović, Maretić, Klarić, K. Garac, Bogdanović, Zekanović

ŽOK ENNA VUKOVAR: Mujan, Pejaković, Vučković, Nikšić, Polak, Novalić, Bilić, Savić, Kovač, Lukić

Suci: V.Juravić, I.Špadina

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem