Vijesti

Mladostašice ekspresno uzvratile za poraz u Kaštelima

objavljeno: | 9. 4. 2018. | 10.41

Treća utakmica finalne serije za odbojkašice pripala je domaćoj ekipi koja je s uvjerljivih 3:0 svladala Marinu Kaštela. Nova utakmica je u četvrtak u dvorani u Kaštel Starom.

Odbojkašice Mladosti s lakoćom su odgovorile Marini Kaštela na poraz u drugoj utakmici. U ekspresna tri seta vratile su vodstvo u finalnoj seriji, pa će u Kaštelima pokušati doći do titule. Posebno impresivno Mladostašice su igrale u drugom setu, no ni u prvom ni u trećem Marina nije pokazala znakove konkretnog otpora. Gošće su bile daleko od pružene igre u Kaštelima u kojoj su ostavile Mladost bez šanse, tako da imaju svega tri dana da se oporave od ovog poraza ukoliko žele ostati u igri za titulu.

HAOK Mladost – Marina Kaštela 3:0

(25:13, 25:7, 25:17)

Zagreb, dvorana Dom odbojke

Suci: Bojan Bardić, Milan Zamaklar

HAOK Mladost: Matić, Pavičić, Butigan, Štimac, Luketić, Volmut, Pažin, Kulić, Šamadan, Rajković, Lada, Jurišić, Šaihi.

Marina Kaštela: Botić, Subašić, Božičević, Dežulović, Barić, Teklić, Uljević, Grizelj, Vukić, Jureta, Čopić, Zdilar, Parčina.

 

Izvor: Portal grada Kaštela

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem