Vijesti

Marina se nakon dva sata probila u finale

objavljeno: | 29. 3. 2018. | 15.56

 

U majstorici odigranoj u Kaštel Starom odbojkašice Marine Kaštela izborile su se za finale pobijedivši Rijeku rezultatom 3:2. Vremena za slavlje je malo jer ih već u subotu čeka prva finalna utakmica protiv zagrebačke Mladosti.

Marina Kaštela imat će priliku izravno braniti naslov prvakinja osvojen prošle godine. U dvosatnom trileru u kojem se odlučivao posljednji finalist vidjela se prava odbojka ispunjena preokretima, dugim poenima, dobrim akcijama i na kraju velikim slavljem Marine.

Početno ispitivanje snage pretvorilo se u žustro nadmetanje tko će se nametnuti u igri, a bolja je bila Marina koja je s 25:22 povela. Domaće igračice u drugom su setu krenule još bolje pa su relativno brzo stigle i do velikih 2:0 na semaforu. Finale se činilo tako blizu, ali se ono, na sreću domaćih, samo odgodilo za peti set. Riječanke su se dva iznimno tijesna seta uspjele vratiti u utakmicu – 28:30 i 25:27 izgledale su frustrirajuće za Marinu kojoj je tako malo nedostajalo za rano slavlje. Ipak, u petom setu Marina je pokazala da više zaslužuje finale te s 15:11 okončale pobjednički treći set.

 

OK Marina Kaštela – HAOK Rijeka 3:2

(25:22, 25:17, 28:30, 25:27, 15:11)

Kaštel Stari, Gradska dvorana

Suci: Toni Bingula, Luka Humski

Izvor: Portal grada Kaštela

Izvor foto: Slobodna Dalmacija

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem