Vijesti

6. POBJEDA U NIZU OK KAŠTELA CEMEX-a

objavljeno: | 21. 1. 2018. | 19.18
Foto

U 13. kolu Hrvatske odbojkaške Superlige  OK Kaštela Cemex  ugostio je zagrebačku ekipu OK Olimpika koja je završila rezultatom 3:0 u korist domaćina (25:18; 25:18; 25:22).

Iako rezultat ukazuje na laganu pobjedu, ovo je bilo pravo odbojkaško nadmetanje preko mreže pa su prisutni gledatelji mogli uživati u prikazanoj igri.

Prvi poeni početnog seta mijenjali su se s jedne na drugu stranu, obilovali su dobrim napadima i obranama, snažnim servisima i borbenošću igračica na obje strane. Snažniji blokovi i napadi Stanović, Maretić, Brkan,Prkačin i Bazina, kao i obrana libera Matas bili su presudni u osvajanju 1. seta.

Početak 2. seta #malene su krenule još snažnije, odvojile se na samom početku i držale veliku prednost sve do 22:12, međutim ponovo borbenost u polju gostujućih igračica, osvajanje 6 poena za redom i osvajanje najdužeg poena na utakmici odlazi na stranu OK Olimpika. Trener domaće ekipe Grgantov zatražio je time out i ukazao #malenima da je još daleko do pobjede te su one do kraja seta odigrale bez greške.

Treći set također je bio neizvjesan, smečevima kaštelanki uzvraćale su Radanović, Barić i Uzelac uz tehničarku Deak, ali #malene predvođene svojoj tehničarkom Aljinović koja je dirigirala napadom uz odličnu obranu u polju, zasluženo osvajaju sva tri boda.

Svojom šestom pobjedom u nizu OK Kaštela Cemex, idu snažno naprijed, ozbiljan su suparnik svima, kandidat za prvi četverac Superlige, a između ostalog osigurale su finale KUPA Hrvatske koje se treba održati sredinom mjeseca veljače protiv trenutno prvoplasiranih i najuspješnijih odbojkašica HAOK Mladost iz Zagreba.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem