Vijesti

Marina ugrabila ključnu pobjedu protiv Rijeke

objavljeno: | 18. 12. 2017. | 10.52

 

U posljednjem kolu ove kalendarske godine Marina Kaštela svladala je na svom parketu Rijeku rezultatom 3:0. Iako rezultat u setovima govori o dominaciji Marine, ipak valja reći da su sva tri seta bila rezultatski neizvjesna.

Ključnu pobjedu ostvarila je Marina Kaštela u 11. kolu odbojkaške Superlige za seniorke. Protiv neugodne Rijeke koja je vrebala s treće pozicije Marina je ugrabila važna tri boda koja će, zajedno s pobjedom iz listopada, prenijeti u drugi krug natjecanja. Sva tri seta bila su rezultatski neizvjesna, gošće su u tri navrata bile nadomak osvajanja seta, ali je završnica svaki put pripadala hrabroj Marini koja tako godinu završava kako ju je i započela – pobjednički.

„Ova pobjeda nam je bila iznimno važna. Poraz protiv Osijeka neće biti toliko bolan, jer će vjerojatno Osijek ostati u donjem dijelu pa se neće prinositi ti bodovi, ali ovo protiv Rijeke je bilo jako važno. Sada nam slijedi odmor, dobro je da je došla ova pauza pa da se riješe neke ozlijede, a onda ćemo gledati dalje za proljetni dio sezone“, rekao je poslije utakmice trener Marine Milorad Krunić.

 OK Marina Kaštela – HAOK Rijeka 3:0 (25:23, 25:22, 25:23)

Kaštel Stari, Gradska dvorana

Suci: Vedran Juravić, Tajana Maričić

Izvor: PORTAL GRADA KAŠTELA

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem