Vijesti

Novi poraz u pet setova

objavljeno: | 3. 12. 2017. | 19.41

 

Drugi uzastopni domaći prvenstveni dvoboj, odbojkašice s Drave igrale su u pet setova. Na kraju, dva boda ponovo su otišla iz Gradskog vrta. Protiv Rijeke su Osječanke  odlično otvorile utakmicu, lako su dobile prvi set, ali nakon toga više ništa nije išlo glatko. 

Više pročitajte ovdje

Gošće dobivaju drugi, a treći je set gotovo identičan, ali sa sretnim završetkom za domaće. Umjesto dodatnog impulse, četvrti set lako odlazi na stranu Riječanki, koje bolje igraju i odlučujući set. Ključnu prednost prave kod 7:11, a nakon što osvajaju dva poena u nizu, domaće propuštaju prigodu uhvatiti priključak. Novu prigodu ne dobivaju i pobjeda zasluženo pripada Rijeci.

Mala dvorana Gradski vrt.

Gledatelja: 100.

Suci: Zamaklar i Horvat (oba Belišće).

OSIJEK:  Babić , Lovrić, Sučić, Štebih, Grubeša , Krivić, Grahovac , Bilić , Đurić, , Gadžić, Zirn, Miličević.

RIJEKA CO: A. Popić, Bačvarova, Barać, Fabulić, Tomić, Milosavljević, Boban, T. Popić, Francetić, Šćulac, Mioč, Kraljević, Cvijić.

 ŽOK OSIJEK – HAOK RIJEKA 2:3 (25:14, 23:25, 26:24, 15:25, 10:15)

Izvor: Glas Slavonije

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem