Vijesti

Saša Ivanišević: Očekujem kvalitetnu utakmicu

objavljeno: | 3. 11. 2017. | 21.59

 

Lijepo je gledati Mladostašice u pobjedničkom zamahu. U derbi 5. kola odbojkašice HAOK Mladosti ulaze neokrnjene porazom, štoviše bez izgubljenog seta u Superligi. O očekivanjima uoči derbija govori trener Zagrepčanki Saša Ivanišević.

Više pročitajte ovdje

Kakva su Vaša očekivanja uoči susreta s Kaštelankama?

Najteži susret definitivno do sada kod ekipe koja je prošle sezone dominirala ligom i osvojila sve što se moglo osvojiti i koja je ove godine osvojila Superkup. Znamo se dobro i očekujem jednu kvalitetnu i izjednačenu utakmicu.

OK Marina Kaštela puše vam za vratom na ljestvici, zaostaju tek jedan bod s nešto lošijom setom razlikom. Ima li dodatnog pristiska?

U narednih sedam dana imamo 3 zahtjevna gostovanja: Kaštelu i Rijeku u prvenstvu i Novi Gradišku u Kupu.D efinitivno nama je utakmica u sa Novom Gradiškom u ovom trenutku najvažnija jer se igra na ispadanje dok je naše prvenstvo dugo i bit će još puno utakmica tako da nemamo nikakav pritisak jedino želju za dobrom igrom i veliko samopouzdanje u naš rad i naše mogućnosti.

Kaštelanke i Zagrepčanke dugogodišnje su rivalke. Gostovanja u njihovoj dvorani uglavnom nisu ugodna…

Mi smo samo prošle godine gostovali 10 puta u Kaštelima i ove smo već odigrali utakmicu prvenstva s Kaštelom Cemex tako da nama je atmosfera i ugođaj u dvorani poznat i vjerujem da ćemo odigrat jednu dobru i kvalitetnu utakmicu.

Izvor: HAOK Mladost

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem