Vijesti

KAŠTELANKE OSVAJAJU DRUGI SUPERKUP ZA REDOM

objavljeno: | 21. 10. 2017. | 12.17


KAŠTELANKE OSVAJAJU ČETVRTI TROFEJ U NIZU

OK MARINA KAŠTELA – ŽOK OSIJEK  3:0     ( 25:12, 25:19, 25:18 )

Kaštelanke su odlično otvorile susret, napele igračice Osijeka servisom, bile učinkovite u napadu i za manje od petnaest minuta na semaforu je bilo 25:12. 

 

Igračice Osijeka su puno bolje krenule u drugi set, imale vodstvo na početku seta 7:5. Vodila se izjednačena borba do polovice drugog seta 13:11 za domaće igračice. Osječanke pokušavaju uhvatiti priključak, ali Kaštelanke dobrom igrom u obrani i napadu dobivaju i drugi set 25:19.

Na početku trećeg seta igračice Marine Kaštela jako puno griješe i Osijek vrlo brzo ima prednost od 9:4. Tada odgovornost u napadu preuzima Klara Jureta i s nekoliko odličnih napada Kaštelanke sustižu Osijek 11:11. Kod rezultata 18:16 za Kaštelanke ozlijedila se Karla Šimunec libero Osijeka. Kaštelanke pojačavaju servis, osvajaju nekoliko poena za redom i osvajaju drugi Superkup za redom.

Pehare ekipama podijelio je sportski direktor Hrvatskog odbojkaškog saveza Dejan Laninović.

Sastav OK MARINA KAŠTELA: Botić, Subašić, Božičevći, Dežulović, Barić, Teklić, Uljević, Grizelj, Vukić, Jureta, Ćopić, Zdilar, Parčina, Karadža

Sastav ŽOK OSIJEK: Grubeša, Grahovac, Bilić, Babić, Krivić, Sučić, Šimunec, Zirn, Miličević, Gadžić, Štebih 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem