Vijesti

SUPERKUP ŽENE – Kaštelanke idu po četvrti trofej u nizu

objavljeno: | 19. 10. 2017. | 15.34

Prvi trofej u novoj sezoni, koji će se podići u ženskoj odbojkaškoj konkurenciji bit će trofej osvajača Superkupa. OK Marini Kaštela suprotstavit će se ŽOK Osijek koji je stekao pravo sudjelovanja u Superkupu kao finalist odbojkaškog kupa.

Više pročitajte ovdje

Priliku da osvoje četvrti trofej u nizu imaju u petak kada na svom parketu dočekuju Osijek u utakmici Superkupa.

-„Mi u svakoj utakmici, a posebno u domaćoj utakmici idemo na pobjedu bez obzira o kome se radilo. U utakmici protiv Olimpika imali smo neke probleme s ozljedama, ali sad je to riješeno i spremni smo za tu utakmicu“, rekao je trener Marine Milorad Krunić te nastavio: - „Osijek je na ljeto ostao bez Volmut i Pavičić, ali su na toj poziciji pronašli zamjene. Mi smo, s druge strane, nismo dovodili zamjene za one igračice koje su otišle, ali smo to popunili s mladim igračicama iz našeg kluba. Ali bez obzira na to mislim da ulazimo u utakmicu kao favoriti i nadamo se da ćemo imati podršku s tribina.“

 

Utakmica je po rasporedu u petak u 19:30 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom, a sudit će Milan Rajković i Domagoj Niessner. Sutradan, u subotu, iste će se ekipe sastati na istom mjestu u prvenstvenom okršaju s početkom u 15 sati.

-„Već sutradan nas čeka prvenstveni susret s Osijekom i to će biti izrazito veliki fizički napor. Riječ je o manje od 24 sata do nove utakmice, cure će biti fizički i emocionalno istrošene od Superkupa pa ćemo morati malo poštedjeti važnije igračice“- zaključio je Krunić.

Izvor: Portal grada Kaštela 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem